Wellness szépségápoló képzés

ÉRDEKEL A SZÉPSÉGIPAR, BELEKÓSTOLNÁL AZ ALAPOKBA?
SZERETNÉD A SAJÁT ÜZLETEDET KIÉPÍTENI?

Jelentkezz és légy azok között, akik Magyarországon először végezhetik el ezt a Nyugat-Európában népszerű, professzionális tanfolyamot!

Indulás időpontja:

2022.Június


Mit nyújtunk a WELLNESS SZÉPSÉGÁPOLÓ képzésen?

- Bőrtípus meghatározást;
- Bőrápolási eljárásokat bőrdiagnosztika alapján;
- Arcmasszázs technikákat (keleti botox, kakusan, tanaka, tűz és jég)
- Alap sminkelési technikát;
- Callux Spa pedikűrözést;
- Lábápolási diagnózist;
- Pedikűrgép használatát;
- Paraffin kezelést, masszázst kézen és lábon;
- Lakkozást kézen és lábon;
- Kozmetikai manikűrt;
- Svédmasszázst + különleges testmasszázs technikákat ( maderoterápia, nyirokmasszázs, illatos lávaköves masszázs)
- Termékismeretet, üzemeltetést, értékesítést, marketinget;

A képzéssel ahhoz az egészségtudatos életmódhoz szeretnénk hozzájárulni, amely javítja fizikai és lelki egyensúlyt, fittséget a leendő vendégeid számára. Mind ezt úgy, hogy alap szakmai ismereteket nyújtunk.

A képzést azoknak ajánljuk, akik tudatos életformájuk, sikerkoncepciójuk részeként a wellnesst választották, valamint azoknak akik szeretnék a képzéssel megszerzett tudásukat kamatoztatni.

Ajánljuk tanfolyamunkat azoknak a Hölgyeknek, akik a képzés végén olyan szolgáltatást szeretnének nyújtani leendő vendégeik számára, ami jelenleg hazánkban egyedülálló. Az elméleti és gyakorlati szakmai ismeretek átadása kiterjed az arcápolásra, lábápolásra, kézápolásra és testmasszázsra. Mindezt tesszük személyre szabott, felsőfokú igényességgel, kiemelten igényes környezetben korszerű anyagokkal.

A gyakorlati képzés helyszíne a debreceni Deluxe Day Spa!

Csodálatos környezet és tapasztalt oktatók!

Elhelyezkedési lehetőség:

A tanfolyamon megszerezhető végzettséggel vállalkozói igazolvány is váltható! A tevékenység TEÁOR kódja: Fizikai közérzet javító szolgáltatás: 9604

Minden érdeklődő figyelmét felhívjuk, hogy ez a képzés elvégzése nem nyújt szakképesítést, viszont egy átfogó ismereteket adó képzés a szépségápolás több területéről. Felhívjuk figyelmét, hogy az itt megszerezhető kompetenciák nem azonosak az OKJ-s képzések tanfolyamaival. A képzést nem szakmai képzés keretei között végezzük, így elvégzésével nem kap OKJ-s végzettséget.

A továbbképzés a felnőttképzési törvény hatálya alá tartozik, így a jelentkezésnél adataidat elkérjük, amelyek alapján az állami nyilvántartó rendszerből tanúsítványt állítunk ki.

Wellness szépségápoló képzés


A képzés időtartama:

8 hónap - 2 hetente elméleti oktatás, hetente 1x7 óra gyakorlat ( igény szerint 4 hónap - hetente elméleti oktatás és 2x7 óra gyakorlat)

A képzés díja:

800.000 Ft (részletfizetési lehetőséggel) ezen a díjon felül más költséggel NEM kell számolnod (tartalmazza a vizsga díját, anyagköltség, stb.)

A képzést folyamatosan tudjuk indítani egyénreszabottan.

Helyszín:

ADAbeauty kozmetikus és masszőrképző központ
4030 Debrecen, Mikepércsi út 7/A
FAR szám: FKB/2021/000764

Jelentkezem

ADA Beauty Debrecen