Rólunk

Ismerj meg minket!

IskolánkrólEzt a felnőtteknek szóló képző és továbbképző intézményt azért hoztuk létre, mert szeretnénk a szépségipari szakmákban egy új vonalat képviselni. Nagyon fontosnak tartjuk átadni tanulóink részére azt a plusz tudást is, ami egy szakembert megkülönböztet egy jó szakembertől.

Iskolánkban kozmetikai- és masszőrképzéseket oktatunk, tananyagunk magában foglalja a test- és arckezelést, sminktetoválást, gyantázást, sminkelést valamint a hagyományos anyagon kívül a spa kozmetikus továbbképzést, a vendégpszichológiát, az érintés pszichológiáját, a tér pszichológiáját és olyan technikák ismertetését és elsajátítását, amivel a munkaerőpiacon tanulóink gyorsan kitűnhetnek, esetleg a későbbiekben nagyban elősegíthetik vállalkozásuk sikerét.

Számunkra a legfontosabb, hogy a nálunk végzett tanulók valós szakmai tudással hagyják el az iskolánkat és a való világba kilépve magabiztosan és öntudatosan tudjanak szakmájukban kibontakozni.

Minőségi termékek

Tanműhelyünkben csak minőségi termékekkel dolgozunk, melyek nagy részét Workshopok keretein belűl saját magunk állítunk elő.

Természetes alapanyagok

Nagy gondot fordítottunk az alapanyagok kiválasztására amelyekkel tanulóink gyakorolnak. Számunkra nagyon fontos volt, hogy kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozzunk, így a legtöbbet saját magunk állítjuk elő.
Magosányi Krisztina gyakorlati oktató

Magosányi Krisztina

gyakorlati oktató

1993-ban végeztem kozmetikusként Debrecenben. Fantasztikus oktatóm és mentorom volt, aki megtanított a szakma minden fortélyára. Nagyon erős alapokat kaptam tőle ami később megnyitotta nekem a világot.

23 évesen Németországban kezdtem a szakmai pályafutásomat. Kolléganőim rendszerint a világ különböző részeiből jöttek így mindenkitől tanulhattam valami egyedi szakmai fogást amivel kiegészíthettem a tudásomat.

2008-ban -miután pár évre visszatértem Magyarországra- a TAMA Cosmetics oktató kozmetikusa lettem. Nagyon érdekes volt ez az időszak is hiszen sok kozmetikus kolléganővel voltam kapcsolatban akik által szélesebb körben ismerhettem meg a vendégek igényeit.

Ezek után visszatértem a kozmetikához, de egy kicsit irányt váltottam. Ausztriában kezdtem el dolgozni egy 4 csillagos wellness hotelben, majd egy 5 csillagos hotelben a Mandarin Oriental***** -ban Münchenben, Németországban. Fantasztikus tapasztalat volt, ahol a legnevesebb kozmetikumokkal dolgozhattam egy csodálatos atmoszférában. Szerencsém volt sok prominens személyiséghez, visszatérő vendégem volt pl. Naomi Campbell, Boris Becker, a Szaúd-Arábiai királyi család tagjai stb.

Később Kölnben vállaltam oktatói állást a Babor Spa-ban. Feladataim körébe tartozott a közel 20 fő kozmetikus betanítása, tudásuk fejlesztése és folyamatos továbbképzésük.

Ezek a tapasztalatok alakították ki a szakmai hozzáállásomat a kozmetikához, ezt szeretném továbbadni.

Hiszem, hogy minden vendégnek szüksége és igénye van a jó minőségű és jótékony hatású kozmetikumok mellett felkészült és elhivatott szakemberekre. Úgy érzem, hogy tudásom és tapasztalatom átadásával leendő tanítványaim jó eséllyel indulhatnak ebben a szép és állandóan megújuló szakmában.

Remélem, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk!
Székács Angéla elméleti oktató

Székács Angéla

elméleti oktató

Székács Angéla vagyok. 2004-ben végeztem kozmetikusként. Az oktatóim tanácsára jelentkeztem a Dunaújvárosi Főiskolára, ahol 2007-ben diplomát szereztem Műszaki Szakoktató (fodrász-kozmetikus) szakirányon. Emellett szalonban kezdtem dolgozni, ahol kialakítottam saját vendégkörömet.

2008-tól kozmetikát tanítok egy debreceni Szakiskolában, emellett elméleti és gyakorlati oktatást is folytatok iskolarendszeren belül és kívül is.

2013-ban vizsgabizottsági tag lettem, majd pár évvel később elnök, így jobban belelátok a különböző oktatási folyamatokba és folyamatos kapcsolatot ápolok a környék szakembereivel.

A szakmám és az oktatás egyaránt a szenvedélyeim. Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem a kihívásokat és folyamatosan képezni magam.

Hiszek abban, hogy mindenki képes elsajátítani a kozmetika rejtelmeit, aki kellő elszántságot és affinitást érez magában.
Pávai Viktorné Pósalaki Inci masszázs oktató


Pávai Viktorné Pósalaki Inci

Pávai Viktorné Pósalaki Inci vagyok, gyógymasszőr, reflexológus , term.gyógyász, különleges masszázsok specialistája.

Majd 20 éves oktatói és szállodaipari gyakorlattal rendelkezem, több iskolában is részt vettem a masszőrök és gyógymasszőrök képzésében, továbbképzésében.
Több szálloda wellness protokollját alkottam meg a dolgozók betanításával, és alapos felkészítésével.

Hiszem, hogy minden betegség a lelket ért sebekből keletkezik, amire gyógyír lehet egy testre és lélekre ható szakszerű, mégis varázslatos masszázs. Én már többször megtapasztaltam ezt a csodát, szívvel-lélekkel adom át a tudásomat, tapasztalataimat hallgatóimnak.
Célom, hogy az egyre növekvő wellness újdonságok palettáját általam megismerhessék  az érdeklődők, és inspiráljam a masszőröket a kínálatuk bővítésére.

ADA Beauty Debrecen