Rólunk

Ismerj meg minket!

Iskolánkról

Ezt a felnőtteknek szóló képző és továbbképző intézményt a Debreceni Vizsgaközpont Kft.-vel közösen azért hoztuk létre, mert szeretnénk a szépségipari szakmákban egy új vonalat képviselni. Nagyon fontosnak tartjuk átadni tanulóink részére azt a plusz tudást is, ami egy szakembert megkülönböztet egy jó szakembertől.

Tananyagunk  magában foglalja a test- és arckezelést, sminktetoválást, gyantázást, sminkelést valamint a hagyományos anyagon kívűl a spa kozmetikus továbbképzést a vendégpszichológiát, az érintés pszichológiáját, a tér pszichológiáját és olyan technikák ismertetését és elsajátítását amivel a munkaerőpiacon tanulóink gyorsan kitűnhetnek, esetleg a későbbiekben nagyban elősegíthetik vállalkozásuk sikerét.

Számunkra a legfontosabb, hogy a nálunk végzett tanulók valós szakmai tudással hagyják el az iskolánkat és a való világba kilépve magabiztosan és öntudatosan tudjanak szakmájukban kibontakozni.

Minőségi termékek

Tanműhelyünkben és kozmetikánkban egyaránt csak minőségi termékekkel dolgozunk, melyek között hazai és külföldi termékek is megtalálhatóak.

Természetes alapanyagok

Nagy gondot fordítottunk az alapanyagok kiválasztására amelyekkel tanulóink gyakorolnak. Számunkra nagyon fontos volt, hogy természetes alapanyagú termékek nagy százalékban legyenek jelen a termékpalettánkon.
Magosányi Krisztina gyakorlati oktató

Magosányi Krisztina

gyakorlati oktató

1993-ban végeztem kozmetikusként Debrecenben. Fantasztikus oktatóm és mentorom volt, aki megtanított a szakma minden fortélyára. Nagyon erős alapokat kaptam tőle ami később megnyitotta nekem a világot.

23 évesen Németországban kezdtem a szakmai pályafutásomat. Kolléganőim rendszerint a világ különböző részeiből jöttek így mindenkitől tanulhattam valami egyedi szakmai fogást amivel kiegészíthettem a tudásomat.

2008-ban -miután pár évre visszatértem Magyarországra- a TAMA Cosmetics oktató kozmetikusa lettem. Nagyon érdekes volt ez az időszak is hiszen sok kozmetikus kolléganővel voltam kapcsolatban akik által szélesebb körben ismerhettem meg a vendégek igényeit.

Ezek után visszatértem a kozmetikához, de egy kicsit irányt váltottam. Ausztriában kezdtem el dolgozni egy 4 csillagos wellness hotelben, majd egy 5 csillagos hotelben a Mandarin Oriental***** -ban Münchenben, Németországban. Fantasztikus tapasztalat volt, ahol a legnevesebb kozmetikumokkal dolgozhattam egy csodálatos atmoszférában. Szerencsém volt sok prominens személyiséghez, visszatérő vendégem volt pl. Naomi Campbell, Boris Becker, a Szaúd-Arábiai királyi család tagjai stb.

Később Kölnben vállaltam oktatói állást a Babor Spa-ban. Feladataim körébe tartozott a közel 20 fő kozmetikus betanítása, tudásuk fejlesztése és folyamatos továbbképzésük.

Ezek a tapasztalatok alakították ki a szakmai hozzáállásomat a kozmetikához, ezt szeretném továbbadni.

Hiszem, hogy minden vendégnek szüksége és igénye van a jó minőségű és jótékony hatású kozmetikumok mellett felkészült és elhivatott szakemberekre. Úgy érzem, hogy tudásom és tapasztalatom átadásával leendő tanítványaim jó eséllyel indulhatnak ebben a szép és állandóan megújuló szakmában.

Remélem, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk!
Székács Angéla elméleti oktató

Székács Angéla

elméleti oktató

Székács Angéla vagyok. 2004-ben végeztem kozmetikusként. Az oktatóim tanácsára jelentkeztem a Dunaújvárosi Főiskolára, ahol 2007-ben diplomát szereztem Műszaki Szakoktató (fodrász-kozmetikus) szakirányon. Emellett szalonban kezdtem dolgozni, ahol kialakítottam saját vendégkörömet.

2008-tól kozmetikát tanítok egy debreceni Szakiskolában, emellett elméleti és gyakorlati oktatást is folytatok iskolarendszeren belül és kívül is.

2013-ban vizsgabizottsági tag lettem, majd pár évvel később elnök, így jobban belelátok a különböző oktatási folyamatokba és folyamatos kapcsolatot ápolok a környék szakembereivel.

A szakmám és az oktatás egyaránt a szenvedélyeim. Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem a kihívásokat és folyamatosan képezni magam.

Hiszek abban, hogy mindenki képes elsajátítani a kozmetika rejtelmeit, aki kellő elszántságot és affinitást érez magában.

ADA Beauty Debrecen